Jelena Mijatović, mag. med. techn.

Koordinator u kliničkim ispitivanjima

Pravac kojim je krenula završetkom srednje škole za medicinske sestre Vinogradska, Jelena je nastavila upisom preddiplomskog studija sestrinstva na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu nakon kojeg je pripravnički staž odradila u Jedinici interventne gastroenterologije KBC-a Sestre milosrdnice. Iskustvo zatim proširuje radom u primarnoj zdravstvenoj zaštiti te nastavlja u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Sestre milosrdnice. Za vrijeme rada u Jedinici intenzivnog liječenja završava i magisterij sestrinstva pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te program pedagoških kompetencija pri Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
Izuzev profesionalnog puta u sestrinstvu, Jelena svoje organizacijske i pedagoške vještine kreće stvarati još u srednjoškolskim i studentskim danima kada volontirajući koordinira timove koji na području Grada Zagreba provode različite nacionalne programe. Danas je ponosni ambasador volontiranja za kojeg tvrdi da će svakome pokloniti najljepša iskustva i ljude. Pedagoške vještine kreće stvarati i usavršavati kao dugogodišnji predavač prve pomoći, a danas to nastavlja u radu sa studentima sestrinstva.
Asistent je na Katedri za zdravstvenu njegu odraslih pri Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, a u svom radu u Solmedu svakodnevno nastoji objediniti i osigurati ono što definiraju zlatni temelji sestrinstva – pacijenta, njihove potrebe i njihovo dobro.

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi