Budite dio
napretka medicine.

Osigurajte svojim pacijentima inovativne terapije već danas

Postanite vanjski suradnik ili liječnik ispitivač Poliklinike Solmed. Uključite svoje pacijente u klinička ispitivanja I pružite im priliku za nove opcije liječenja. Naš cilj je pružiti pacijentima inovativne terapije uz osiguranje vrhunske zdravstvene skrbi. Najviši standardi i transparentna komunikacija učinit će sve da se vaš pacijent osjeća sigurno i zbrinuto.

Registracija doktora

Često postavljana pitanja

U Poliklinici Solmed provodi se velik broj studija iz različitih terapijskih područja. Najčešće se provode studije u III. fazama ispitivanja u kojima se već zna da je lijek siguran i učinkovit, ali se provjerava njegova prednost liječenja u odnosu na postojeće standarde. Klinička ispitivanja se provode po najvišim Europskim i medicinskim standardima.

Apsolutno ne. Svi pregledi i terapije u sklopu kliničkog ispitivanja za pacijenta su potpuno besplatne. Dodatno, svim pacijentima su plaćeni i putni troškovi, a za cijelo vrijeme trajanje ispitivanja pružena im je vrhunska zdravstvena skrb i praćenje liječničkog tima.

Odgovor je ne. Pacijent koji se uputi na kliničko ispitivanje i dalje ostaje vaš pacijent, a vi dobivate mogućnost praćenja statusa pacijenta tijekom cijelog trajanja kliničkog ispitivanja.

Bilo koji liječnik može biti vanjski suradnik Poliklinike Solmed pri čemu samo informira pacijenta o studiji za koju bi mogao biti potencijalni kandidat te ga preporuči u Solmed na besplatne konzultacije. Međutim, ako liječnik želi biti aktivnije uključen u kliničko ispitivanje, može se uključiti u svojstvu ispitivača kada će biti delegiran na pojedinu studiju i dolaziti osobno u Polikliniku odrađivati studijske posjete.

Ako je liječnik vanjski suradnik i samo upućuje pacijenta u kliničko ispitivanje, nije potrebno tražiti suglasnost od matične ustanove. Ako se pak odlučite na suradnju u ulozi ispitivača, morate zatražiti suglasnost od matične ustanove po istom protokolu kao da želite odrađivati privatne preglede u bilo kojoj drugoj Poliklinici.

Nedostatak iskustva nije nikakav problem, dapače, suradnja s Poliklinikom Solmed odličan je način da steknete nova iskustva i dobijete uvid u najnovije svjetske medicinske prakse. Ako samo uputite pacijenta u kliničko ispitivanje, nisu vam potrebni dodatni treninzi. Ako ćete sudjelovati u svojstvu ispitivača, tada su treninzi potrebni, a cijelo vrijeme ste pod mentorskim okom glavnog istraživača.

Da, financijska naknada postoji za svaki oblik suradnje. Znanje, trud i vrijeme suradnih liječnika moraju biti financijski kompenzirani. Financijski uvjeti se razlikuju između pojedinih ispitivanja, a za više informacija slobodno pošaljite upit na damir.kucancanin@solmed-clinic.com.

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi