Besplatni pregledi

Stručni pregled i savjetovanje
o daljnjem tijeku liječenja

Besplatni pregledi i dijagnostika

Poliklinika Solmed ima osiguran izvor financiranja iz međunarodnih projekata. Stoga možemo ponuditi pacijentima besplatne konzultacije, dijagnostiku i liječenje. Nažalost, besplatne usluge ne možemo ponuditi svim pacijentima, već samo pacijentima koji se nalaze u specifičnom stadiju određene bolesti. Kako bismo saznali možemo li Vam ponuditi besplatne usluge, molimo Vas da ispunite upitnik koji se odnosi na pojedinu bolest. Naše osoblje će Vam se javiti u najkraćem roku!

Aktivni
besplatni pregledi

Alergologija i imunologija

Alergologija i imunologija bave se proučavanjem alergijskih reakcija i imunoloških poremećaja. Alergolozi dijagnosticiraju i tretiraju alergijske bolesti kao što su peludna groznica, astma, alergijski dermatitis i alergije na hranu. Imunolozi prate imunološki sustav i liječe autoimune bolesti, poput reumatoidnog artritisa, te pružaju podršku pacijentima s oslabljenim imunološkim sustavom.

Endokrinologija, dijabetes i bolesti metabolizma

Endokrinologija se bavi hormonskim poremećajima, a dijabetologija specijalizira za dijagnozu i liječenje dijabetesa. Endokrinolozi prate stanja kao što su poremećaji štitnjače, nadbubrežnih žlijezda i hormonska neravnoteža. Dijabetolozi se posvećuju kontroli dijabetesa tipa 1 i 2, te prate regulaciju šećera u krvi i pomažu u prevenciji komplikacija.

Gastroenterologija

Gastroenterologija se bavi dijagnozom i liječenjem bolesti probavnog sustava. Gastroenterolozi tretiraju stanja poput gastritisa, peptičkog ulkusa, Crohnove bolesti, kolitisa i ciroze jetre. Oni pružaju terapiju, dijetalne smjernice i praćenje kako bi održavali zdrav probavni sustav.

Kardiologija i angiologija

Kardiologija se usredotočuje na dijagnozu i liječenje bolesti srca i krvožilnog sustava, dok angiologija proučava krvne žile. Kardiolozi tretiraju stanja kao što su koronarna bolest srca, aritmije, zatajenje srca te prate opće zdravstveno stanje srca. Angiolozi se bave vaskularnim bolestima poput proširenih vena, tromboza i ateroskleroze te pružaju terapiju kako bi poboljšali cirkulaciju krvi.

Nefrologija

Nefrologija se bavi dijagnozom i liječenjem bolesti bubrega i mokraćnog sustava. Nefrolozi prate stanja kao što su kronična bubrežna bolest, bubrežni kamenci, hipertenzija i zatajenje bubrega. Ovi stručnjaci pružaju terapiju i savjete kako bi očuvali optimalno funkcioniranje bubrega i zdravlje mokraćnog sustava.

Neurologija

Neurologija se usredotočuje na dijagnozu i liječenje poremećaja živčanog sustava. Neurolozi tretiraju stanja kao što su migrene, epilepsija, Parkinsonova bolest, multiple skleroza i neuropatije. Njihov cilj je očuvati zdravlje mozga i živaca te poboljšati kvalitetu života pacijenata.

Onkologija

Onkologija se bavi prevencijom, dijagnozom i terapijom raka. Onkolozi dijagnosticiraju i liječe različite vrste tumora, uključujući karcinome, sarkome i limfome. Njihov cilj je pružiti sveobuhvatnu skrb, uključujući kirurške zahvate, kemoterapiju, radioterapiju i ciljanu terapiju, kako bi se kontrolirao ili izliječio maligni rast.

Pulmologija

Pulmologija se posvećuje dijagnozi i liječenju bolesti dišnog sustava. Pulmolozi tretiraju stanja kao što su astma, kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB), plućne infekcije i respiratorne alergije. Njihova svrha je poboljšati funkciju pluća i olakšati disanje pacijentima.

Reumatologija

Reumatologija se specijalizira za dijagnozu i liječenje bolesti vezivnog tkiva, zglobova i mišića. Reumatolozi tretiraju reumatske bolesti poput reumatoidnog artritisa, osteoartritisa, lupusa i ankilozirajućeg spondilitisa. Njihova svrha je smanjiti bol, poboljšati pokretljivost i usporiti napredovanje ovih kroničnih stanja.

Druga terapijska područja

Poliklinika Solmed predano radi na privlačenju novih istraživačkih projekata (kliničkih ispitivanja) iz inozemstva kako bi omogućili inovativni pristup liječenju što većem broju pacijentima u Republici Hrvatskoj. Ukoliko u ovom trenutku nemamo rješenje za bolest koja Vas muči, ostavite nam Vaše podatke i pravovremeno primite obavijest kada Vam možemo pomoći.

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi