Besplatni pregledi

Stručni pregled i savjetovanje
o daljnjem tijeku liječenja

Besplatni pregledi i dijagnostika

Poliklinika Solmed ima osiguran izvor financiranja iz međunarodnih projekata. Stoga možemo ponuditi pacijentima besplatne konzultacije, dijagnostiku i liječenje. Nažalost, besplatne usluge ne možemo ponuditi svim pacijentima, već samo pacijentima koji se nalaze u specifičnom stadiju određene bolesti. Kako bismo saznali možemo li Vam ponuditi besplatne usluge, molimo Vas da ispunite upitnik koji se odnosi na pojedinu bolest. Naše osoblje će Vam se javiti u najkraćem roku!

Aktivni
besplatni pregledi

Alergologija i imunologija

Alergologija i imunologija bave se proučavanjem alergijskih reakcija i imunoloških poremećaja. Alergolozi dijagnosticiraju i tretiraju alergijske bolesti kao što su peludna groznica, astma, alergijski dermatitis i alergije na hranu. Imunolozi prate imunološki sustav i liječe autoimune bolesti, poput reumatoidnog artritisa, te pružaju podršku pacijentima s oslabljenim imunološkim sustavom.

Endokrinologija, dijabetes i bolesti metabolizma

Endokrinologija se bavi hormonskim poremećajima, a dijabetologija specijalizira za dijagnozu i liječenje dijabetesa. Endokrinolozi prate stanja kao što su poremećaji štitnjače, nadbubrežnih žlijezda i hormonska neravnoteža. Dijabetolozi se posvećuju kontroli dijabetesa tipa 1 i 2, te prate regulaciju šećera u krvi i pomažu u prevenciji komplikacija.

Fizikalna medicina i rehabilitacija

Fizikalna medicina i rehabilitacija bave se liječenjem i obnovom funkcionalnosti nakon ozljeda ili bolesti. Stručnjaci u ovom području pružaju terapiju, vježbe i tehniku rehabilitacije za osobe koje su pretrpjele ozljede leđa, mišićno-koštanog sustava ili nakon operacija. Cilj je pomoći pacijentima da povrate optimalnu funkcionalnost, smanje bol i poboljšaju kvalitetu života.

Kardiologija i angiologija

Kardiologija se usredotočuje na dijagnozu i liječenje bolesti srca i krvožilnog sustava, dok angiologija proučava krvne žile. Kardiolozi tretiraju stanja kao što su koronarna bolest srca, aritmije, zatajenje srca te prate opće zdravstveno stanje srca. Angiolozi se bave vaskularnim bolestima poput proširenih vena, tromboza i ateroskleroze te pružaju terapiju kako bi poboljšali cirkulaciju krvi.

Nefrologija

Nefrologija se bavi dijagnozom i liječenjem bolesti bubrega i mokraćnog sustava. Nefrolozi prate stanja kao što su kronična bubrežna bolest, bubrežni kamenci, hipertenzija i zatajenje bubrega. Ovi stručnjaci pružaju terapiju i savjete kako bi očuvali optimalno funkcioniranje bubrega i zdravlje mokraćnog sustava.

Neurologija

Neurologija se usredotočuje na dijagnozu i liječenje poremećaja živčanog sustava. Neurolozi tretiraju stanja kao što su migrene, epilepsija, Parkinsonova bolest, multiple skleroza i neuropatije. Njihov cilj je očuvati zdravlje mozga i živaca te poboljšati kvalitetu života pacijenata.

Pulmologija

Pulmologija se posvećuje dijagnozi i liječenju bolesti dišnog sustava. Pulmolozi tretiraju stanja kao što su astma, kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB), plućne infekcije i respiratorne alergije. Njihova svrha je poboljšati funkciju pluća i olakšati disanje pacijentima.

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi