Inovativne terapije
iz inozemstva
putem kliničkih ispitivanja

Poliklinika Solmed

Naš tim liječnika odgovoran je za uspostavu mreže putem koje pacijenti mogu dobiti inovativnu terapiju u našem Centru uz praćenje od strane vrhunskih liječnika. Nudimo platformu za liječnike i farmaceute koja im omogućuje sudjelovanje u kliničkim ispitivanjima, prilagođeno njihovim potrebama i mogućnostima.

Napredna klinička istraživanja i terapije

Što nudi
Poliklinika Solmed

Napredna klinička istraživanja i terapije
Postanite dio SOLMED tima

Naš tim

Naš tim liječnika čine vrhunski stručnjaci u svom području, a u okviru kliničkih ispitivanja imaju pristup najnovijim medicinskim spoznajama. Naš tim studijskih koordinatora, administratora, medicinskih sestara i tehničara osigurava besprijekorne uvijete za provedbu najsofisticiranije dijagnostike i liječenja. Sve ovo osigurava vrhunsku zdravstvenu skrb našim pacijentima, čije zadovoljstvo nam je na prvom mjestu.

Lider u regiji

Poliklinika Solmed gradi svoju mrežu suradnih ustanova sa željom da pojednostavimo pristup kliničkim ispitivanjima svim pacijentima unutar Hrvatske. Izvrsnost Poliklinike Solmed u pružanju zdravstvene zaštite putem kliničkih ispitivanja je prepoznala i Specijalna bolnica Medico u Rijeci i Puli, gdje vam također možemo ponuditi svoje usluge.

Solmed Lokacije

Lokacije

Poliklinika SOLMED

Naši suvremeni prostori veličine 400 m2 se nalaze u samome centru Zagreba i u potpunosti su prilagođeni pružanju potpune zdravstvene skrbi. Do nas možete stići pješice s glavnog gradskog Trga bana Jelačića ili putem nekoliko linija javnog gradskog prijevoza. Za pacijente koji dolaze osobnim vozilom postoji osiguran parking za pacijente Poliklinike Solmed.

RADNO VRIJEME

ponedjeljak – petak: 8:00 – 16:00
subota: zatvoreno

MEDICO specijalna bolnica

Zgrada Specijalne bolnice Medico nalazi se u samom centru Rijeke. Do nas možete stići pješice s glavne gradske šetnice Korza ili putem nekoliko linija javnog gradskog prijevoza. Za pacijente koji dolaze osobnim vozilom, preporučujemo parkiralište Delta ili javnu podzemnu garažu koja je u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Specijalnu bolnicu Medico.

RADNO VRIJEME

ponedjeljak – petak: 7:00 – 21:00
subota (2. u mjesecu) 7:30 – 14:00

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi