Doc.dr.sc. Ivan Zeljković, dr. med.

Dr.sc. Ivan Zeljković, dr.med
Kardiologija i angiologija

Kardiologija

Ivan Zeljković je rođen 7. ožujka 1986. godine u Splitu. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisao je 2004. godine, a diplomirao u srpnju 2010. s prosječnom ocjenom 4,92.

Specijalizaciju iz kardiologije započeo je 2012. godine, a specijalistički ispit položio je u listopadu 2017. i od tada radi u Klinici za bolesti srca i krvnih žila kao specijalist kardiolog. Uže područje stručnog rada mu je aritmologija i srčana elektrostimulacija. Godine 2017. započeo je usavršavanje iz područja intervencijske elektrofiziologije, srčane elektrostimulacije i resinkronizacijske terapije u Sveučilišnoj bolnici Basel (Universitätspital Basel), gdje se usavršavao godinu dana.

Akademski stupanj doktora medicinskih znanosti iz područja biomedicine i zdravstva stekao je u lipnju 2017. obranom doktorske disertacije pod naslovom: „Učinkovitost kardiogoniometrije u predikciji stabilne koronarne bolesti u zena“.

Aktivno je sudjelovao na nizu domaćih i međunarodnih stručnih sastanaka i kongresa. Objavio je niz članaka u citiranim publikacijama, od kojih je 25 indeksirano u bazi Current Contents, te je sudjelovao je u pisanju udžbenika “Elektrokardiografske metode u svakodnevnoj praksi”.

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi