Branka Kandić-Splavski, dr.med

Opća medicina

Doktorica Branka Kandić-Splavski, rođena Osječanka, u Zagrebu završava studij medicine na medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a potom u Zagrebu završava i Specijalizaciju iz Opće medicine.

Svoju težnju i želju za komprehenzivnom medicinom potom upotpunjuje poslijediiplomskim studijem iz Kliničke farmakologije.

Nakon dugogodišnjeg rada u Obiteljskoj medicini, uspješno se posvećuje uvođenju palijativne skrbi u zdravstveni sustav RH i jedna je od zaslužnih pionira njene integracije.

Radila je u Domu Zdravlja Osijek, te kao Ugovorni djelatnik/koncesionar u Osijeku, a potom u Domu Zdravlja Zagreb Centar, kao voditeljica Službe za palijativnu skrb.

Također je postala terapeut Bihevioralno-kognitivne terapije s EU licencom.

Predavač je na mnogim domaćim i međunarodnim kongresima, nastavni asistent na Medicinskom fakultetu u Osijeku.

Tijekom karijere, postala je Manager za provedbu i pisanje EU projekata, te je autorica jednog IPA projekta prekogranične suradnje, a voditeljica i suradnica na još njih pet.

Poseban smisao ima za javnozdravstveno prosvjećivanje, te je bila voditeljicom i gošćom mnogih radio i TV emisija.

Svoj rad i doprinos u Poliklinici Solmed vidi kao izazov inovatorstvu i mogućnost objedinjenja svojih širokih interesa, te pomicanje postojećih granica dosadašnjih saznanja

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi