Antonija Pupačić, mag. pharm.

Farmakologija

Koordinator u kliničkim ispitivanjima

Antonija nakon završene prirodoslovno-matematičke V. gimnazije u Zagrebu, nastavlja svoje obrazovanje na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na kojem završava integrirani studij farmacije. Tijekom studija stječe radno iskustvo u farmaceutskim tvrtkama Aromara d.o.o., Medika d.d. i Roche d.o.o. te radom u Gradskim ljekarnama Zagreb.

Radila je i u Farmakoterapijskom savjetovalištu u Domu zdravlja Zagreb te KBC Zagreb na znanstvenim radovima fokusiranima na nuspojave lijekova. Dugogodišnja je članica Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske, kroz koju je sudjelovala u organizaciji brojnih javnozdravstvenih kampanja, predavanja i studentskih razmjena u nastojanju da pridonese obogaćivanju obrazovanja budućih farmaceuta, za što je nagrađena dvjema Rektorovim nagradama za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Svojim radom u Solmed poliklinici želi nastaviti ovim putem unaprjeđenja farmaceutske struke, razvoja novih opcija liječenja te poboljšanja same skrbi o pacijentu.

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi