Želite da i vaš rad bude objavljen u sličnom časopisu indeksiranom u Current Contents? Obratite nam se s povjerenjem jer naš tim cijeli proces izrade rada uzima u svoje ruke i ništa ne prepušta slučaju. Možemo za vas izraditi biostatistiku, napisati rad i poslati ga na objavu u znanstveni časopis. U cijenu su uključene i sve naknadne korekcije nakon postupka recenzije, kao i slanje rada u druge časopise.

Biostatistika

Izrada biostatistike uključuje sofisticirane statističke metode poput multivarijatne analize, analizu varijance za ponavljana mjerenja, „linear fixed effect“ model i izradu regresijskih jednadžbi s ciljem izrade raznih „scoring“ sistema. U uslugu je uračunata i priprema vaše baze za statističku obradu što uključuje logaritamsku transformaciju podataka i izvođenje kategoričkih varijabli iz kontinuiranih. Dodatno, u cijenu je uračunata i izrada svih grafova i slika. S obzirom na golemo iskustvo u publiciranju radova, mi znamo što očekuju urednici vrhunskih časopisa i stoga radimo jasno usmjerenu statističku obradu. Cijene su prilagođene svakom projektu, obratite nam se kako biste doznali više informacija.

Pisanje i objava znanstvenog rada

U svoje ruke uzimamo pisanje svakog rada kao da je naš vlastiti i ništa ne prepuštamo slučaju. Svaki projekt dogovaramo po principu „ključ u ruke“, što znači da je naš rad gotov u trenutku kada na PubMed-u vidite naziv svog rada i svoje ime uz taj rad. Dakle, na nama je cijeli proces od pisanja rada, lekture, inicijalnih korekcija prema sugestijama autora, pronalaska pravog časopisa, korekcija nakon provedenog postupka recenzije, pripreme i slanja rada u alternativni časopis… Kao stručne suradnike imamo liječnike i znanstvenike koji su izvorni engleski govornici, kao i profesionalne lektore, koji su zajedno zaduženi za proces lekture rada. Cijene su prilagođene svakom projektu, obratite nam se kako biste doznali više informacija.

Izračun potrebne veličine uzorka i izračun statističke snage

Preduvjet za započimanje svakog znanstvenog istraživanja jest precizan izračun veličine uzorka. Navedeni izračun radimo prema rezultatima prethodno objavljenih istraživanja i vašim sugestijama. Dodatno, ukoliko već imate gotovo istraživanje, možemo izračunati statističku snagu analiziranog uzorka, što je potrebno pri objavi svakog ozbiljnijeg rada. Cijena izračuna veličine uzorka iznosi 2000 kn s PDV-om, a izračun statističke snage 1000 kn s PDV-om.

Dizajn i prijava protokola istraživanja nadležnim regulatornim tijelima

Možemo vam pomoći u pripremnim radnjama prije započimanja samog ispitivanja. Zajedno možemo dizajnirati protokol istraživanja, pripremiti dokumentaciju za prijavu istraživanja lokalnim etičkim povjerenstvima, središnjem etičkom povjerenstvu i odraditi registraciju istraživanja u međunarodne registre kliničkih ispitivanja poput ClinicalTrials.gov ili EudraCT.