Vesna Dermol

Medicinska sestra

Vesna Dermol je posvetila svoju karijeru medicinskoj njezi s posebnim fokusom na onkologiju i nuklearnu medicinu. Njezino bogato iskustvo i stalno usavršavanje potvrđuju njezinu stručnost i posvećenost pružanju vrhunske skrbi pacijentima.

Rođena u Zagrebu, završila je Školu za medicinske sestre „Vinogradska“, nakon čega je diplomirala na Višoj školi za medicinske sestre pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom cijele karijere radila je na Klinici za onkologiju i nuklearnu medicinu KB Sestre milosrdnice, gdje je ne samo pružala terapijsku podršku, već se također posvećivala edukaciji onkoloških bolesnika.

Redovito sudjeluje na tečajevima i kongresima kako bi se nadogradila i proširila svoje znanje. Njezin rad kao studijske medicinske sestre te koordinatorice u kliničkim studijama potvrđuje njezinu stručnost i predanost unapređenju zdravstvene prakse.

Vesnina stručnost odigrala je ključnu ulogu u pružanju podrške pacijentima tijekom njihove borbe s onkološkim bolestima. Njezina predanost edukaciji, kako pacijenata tako i kolega, ključna je u podizanju svijesti o prevenciji i liječenju bolesti.

Nedavno se pridružila novom timu koji se bavi istraživanjem u područjima onkologije i imunologije, gdje nastavlja istaknuti svoju stručnost i predani rad, doprinoseći daljnjem napretku u liječenju i skrbi oboljelih od malignih i autoimunih bolesti. Njezin neumorni trud i posvećenost predstavljaju inspiraciju kolegama te su ključni faktori u unaprjeđenju medicinske skrbi.

Newsletter

Primajte redovite obavijesti o našim djelatnostima i novostima u liječenju.

Besplatni pregledi