Inovativni pregledi

U poliklinici Solmed možete potražiti drugo mišljenje od naših vrhunskih liječnika uz inovativnu metodu pregleda. Bilo da ste iz Hrvatske ili inozemstva naši specijalisti će vam pomoći uslugom virtualnih pregleda.
Virtualni pregledi odvijaju se u obliku video poziva korištenjem neke od društvenih mreža po Vašem izboru (Viber, Whatsapp, Skype, Zoom) te predstavljaju brz i efikasan način komunikacije sa odabranim liječnikom te učinkovito pronalaženje rješenja za Vaše tegobe.

Ovakav, novi, inovativni pristup posjete liječniku ima brojne prednosti budući pregled možete obaviti iz udobnosti Vašeg doma te na taj način uštedjeti vrijeme koje bi inače proveli putovanjem do ordinacije uz eventualno čekanje u čekaonici. Također su Vam na izbor dostupni fleksibilniji termini pregleda ovisno o Vašim željama, potrebama i mogućnostima.
Prilikom virtualne posjete vaš odabrani liječnik temeljito će pregledati vašu medicinsku dokumentaciju prethodno dostavljenu na e-mail adresu te u trajanju od sat vremena donijeti svoj zaključak i odgovoriti na sva vaša pitanja. Brzo, efikasno i sigurno.
Za dogovor termina pregleda kod izabranog liječnika obratite se našem timu na info@solmed-clinic.com ili tel: +385 1 5620 921

Inovativna dijagnostika

U poliklinici Solmed pružamo inovativne metode dijagnostičkih pretraga poput teletermografije kod naše Prim dr.sc. Jagode Stipić.
Kompjutorizirana kolor teletermografija odnosno skraćeno “CCTT” je analiza toplinske energije našeg tijela koja se posebnim programom prikazuje kao distribucija toplo-hladnih boja, a koristi se kao dijagnostička metoda za otkrivanje i praćenje cirkulatorne, vegetativne odnosno neuralne insuficijencije na ekstremitetima.
Za dogovor termina ove dijagnostičke pretrage obratite se našem timu na info@solmed-clinic.com ili tel: +385 1 5620 921

Cjenik

Virtualni pregled: 900 kn
Inovativna dijagnostika: Kompjutorizirana kolor teletermografija (CCTT) – 600 kn
Za dogovor vašeg termina možete se obratiti našem timu na mail: info@solmed-clinic.com ili tel: +385 1 5620 921